MALATYA KULUNCAK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Taşımalı İlkokul-Ortaokul Servis İhalesi

2017-2018 Taşımalı İlkokul-Ortaokul Servis İhalesi

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı taşıma  yoluyla eğitime erişim yönetmeliği kapsamında okul bulunmayan taşıma merkezlerinden ilkokul ve ortaokul  öğrencilerinin taşıma merkezi okullara günübirlik taşınması hizmeti doğrudan temin yöntemi ile ihale edilecektir. İhale bilgileri ve dökümanlar aşağıda sunulmuştur. İlgililere ilanen duyurulur.

TEKNİK ŞARTNAME İÇİN TIKLAYINIZ 

TEKLİF MEKTUBU İÇİN TIKLAYINIZ

 

İHALE TARİHİ : 2 AĞUSTOS 2017 ÇARŞAMBA SAAT 10.30

İHALE YERİ : KULUNCAK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İHALE YETKİLİSİ : RAMAZAN GÜRSUL (ŞUBE MÜDÜRÜ)

 

İdarenin Adı: MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI-Malatya/Kuluncak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

İdarenin Adresi: Kuluncakİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İstiklal Mah. Cumhuriyet Alanı 44760 Kuluncak / MALATYA

Telefon numarası: 0-422-681 2206

Faks numarası: 0-422-681 2207

Elektronik posta adresi: kuluncak44@meb.gov.tr

 

Madde 1. Hizmet Tanımı ve Kapsamı:

            Taşımalı öğrenci hizmetlerinin yürütülmesinde kullanılmak üzere; araç kiralama hizmet alımı işini kapsamaktadır.

 

Madde 2. İşin Süresi: 18.09.2017 – 08.06.2018 tarihleri arası 178 iş günüdür

 

Madde 3.A Yasal Dayanak ve  İstenilenecek Belgeler

            Taşımalı eğitim kapsamındaki ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin günübirlik taşıma merkezi okullara taşınması işi 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 22/d Maddesi hükümlerine göre doğrudan temin yöntemi ile ihale edilecektir. İdare önceden haber vermeksizin ihaleyi tek taraflı olarak feshedebilir veya şartlarında değişiklik yapabilir. İstekliler ihaleye kapalı zarf usulü başvuruda bulunacak olup K.İ.K.’de belirtilen zarf sunum şekli aynen uygulanacaktır. Teklif mektubu ile birlikte;

 

1.      Kayıtlı olunan ticaret ve sanayi odası veya esnaf ve sanatkarlar odasından alınan 2017 yılına ait kayıt belgesi fotokopisi (aslı idarece görülerek onaylanacaktır)

2.      Kaşeli ve imzalı teklif mektubu,

3.      Araç ruhsat fotokopisi (idarece aslı görülecektir)

4.      Aracın periyodik muayenesini gösteren ruhsat yaprağı yada onaylı TÜVTÜRK raporu

5.      Karayolları zorunlu trafik sigortası poliçesi

6.      Ferdi kaza ve koltuk sigortası poliçesi

7.      Araç kiralık ise noterden yapılan kira sözleşmesi

8.      Noterden yapılmış imza sirküleri

9.      İhale doküman bedeli olarak, Ziraat Bankası Kuluncak Şubesi’nde bulunan Kuluncak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 1704/7887228-5003 nolu hesabına ilgili her ihale dosyası için 300,00 TL ücret yatırıldığını gösteren dekontun aslı

10.  Katılımcı tüzel kişi ise yetkilendirme belgesi ve ticaret sicil gazetesi fotokopisi,

Belgelerinin ibrazı gereklidir. Ayrıca, idare uygun görmesi halinde başka belgeler talep edebilir.

 

 Madde 3.Araç Özellikleri:

              3-1  Okul servis aracı olarak kullanılacak taşıtlardan minibüs, otobüs ve benzeri araçlar 12 yaşındanbüyük olmamalıdır (2005 Model ve üstü). Taşıtların yaşları fabrika imal edildiği tarihten sonraki ilk takvim yılı esas alınarak hesaplanır.Hizmet araçlarının, yakıt ve sürücüsü yüklenici firmaya ait olacaktır. 

              3-2 Araçların tüm avadanlıkları sağlam ve kullanılır olup, kalorifer, aydınlatma gibi her türlü teknik donanımı çalışır durumda olacaktır.

              3-3 Araçlar, mevsim şartlarına göre bakımları yapılmış, koltukların tamamında emniyet kemeri bulunacak ve her an çalışır vaziyette olacaktır.

              3-4 Araçlarda, trafik kurallarının belirlediği her türlü teknik malzeme, zorunlu donanım ve aksesuar bulundurulacaktır.

              3-5 İdare tarafından onaylanmayan araç, yüklenici tarafından çalıştırılmayacaktır.

              3-6 Okul servis araçlarının arkasında OKUL TAŞITI yazısını kapsayan numunesine uygun renk, ebat ve şekilde reflektif bir kuşak bulundurulmalıdır. (EK: 1/1, EK: 1/2)     

              3-7 Okul servis aracının arkasında, öğrencilerin iniş ve binişleri sırasında yakılmak üzere en az 30 cm çapında kırmızı ışık veren bir lamba bulunmalı ve bu lambanın yakılması halinde üzerinde siyah renkte büyük harflerle DUR yazısı (EK: 2) okunacak şekilde tesis edilmiş olmalı, lambanın yakılıp söndürülmesi tertibatı fren lambaları ile ayrı olmalıdır. Taşıma esnasında görüntü ve müzik sistemleri kullanılmamalıdır.

               3-8 Okul servis aracı olarak kullanılacak taşıtlarda, öğrencilerin kolayca yetişebileceği camlar ve pencereler sabit olmalı, iç düzenlemesinde demir aksam açıkta olmamalı, varsa yaralanmaya sebebiyet vermeyecek yumuşak bir madde ile kaplanmalıdır.

               3-9 Okul servis araçlarının kapıları şoför tarafından açılıp kapatılabilecek şekilde otomatik (Havalı, Hidrolikli v.b.) olabileceği gibi; araç şoförleri tarafından elle kumanda edilebilecek şekilde (Mekanik) de olabilir. Otomatik olduğu takdirde, kapıların açık veya kapalı olduğu şoföre optik ve/veya akustik sinyallerle intikal edecek şekilde olmalıdır.

   3-10 Taşıtlarda her öğrenci için bir emniyet kemeri bulunmalıdır.

   3-11 Karayolları Trafik Kanununun öngördüğü tüm malzemeler (takoz, zincir, çekme halatı, sağlık seti, stepne, yangın söndürme cihazı, reflektör v.s.) bulundurulacaktır.

   3-12 Taşıma yapılacak araçlar sözleşme yapılmadan önce ihale kabul komisyonu tarafından görülecek olup, idare herhangi bir nedenden ötürü aracın değiştirilmesini talep edebilir.

 

Madde 4 Araç sürücüleri:

                4-1 Okul Servis aracını kullanacak sürücülerin,

Minibüs sınıfı için en az 7 yıllık B sınıf sürücü belgesinin onaylı sureti, Oturma yeri 18 ve daha fazla olan araçlar için (Otobüs) en az 5 yıllık E sınıfı sürücü belgesinin onaylı sureti idareye sunulacaktır.

              4-2 Taşınacak olan öğrencilerin oturarak rahat bir yolculuk yapmalarını sağlayacak tedbirleri alarak, Kontrol Teşkilatınca (Taşıma Merkezi Okul Müdürlüğünce) onaylanacak olan İş programında belirlenecek olan saatlerde, taahhüt ettiği yere kadar götürüp getirmekle ve servis hizmeti sırasında taşıta başka herhangi bir yolcu kesinlikle almayacaklardır.

              4-3 İdarenin onayı olmadan, ihaleyi bir başkasına devretmemek ve sözleşmede belirtilmeyen herhangi bir araçla taşıma kesinlikle yapılmayacaktır.

 

           4-4 (Değişik RG 17/09/2009 – 27352) - (Değişik RG 24/02/2015 – 29277)  Şoförler 26 yaşından gün almış olmak zorundadır.

İstiklal Mahallesi, Cumhuriyet Alanı No 63 Kuluncak/MALATYA - 0 422 681 22 06

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.